Φωτοβολταϊκά συστήματα

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Φωτοβολταικά Συστήματα, Πάνελ Στέγης, Φωτοβολταικά Πάρκα, Χρηματοδότηση Φωτοβολταϊκών

Υιοθετήστε την πράσινη ενέργεια στη στέγη σας!

Η SOLE A.E., πρωτοπόρος στα ηλιακά συστήματα, κατασκευάζει και τοποθετεί φωτοβολταϊκά συστήματα σε κατοικίες, επιχειρήσεις και οικόπεδα.

Παρέχουμε επίσης δωρεάν μελέτη κατασκευής συστήματος, και αναλαμβάνουμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη σύνδεση σας με το δίκτυο της ΔΕΗ. Παρέχουμε αξιόπιστα ενεργειακή μελέτη λειτουργίας του εκάστοτε φωτοβολταϊκού συστήματος καθώς και τη μελέτη εφαρμογής του. Επιπλέον προσφέρουμε αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα με αυτονομία μπαταριών έως 48 ώρες για ανεξάρτητη ηλεκτροδότηση.

Τα φωτοβολταϊκά μας συστήματα τοποθετούνται ακόμη και σε πολυκατοικίες διασυνδεόμενα μέσω του κοινόχρηστου μετρητή της ΔΕΗ. Επιπλέον, ο νόμος οικιακών φωτοβολταϊκών συμπεριλαμβάνει μικρές επιχειρήσεις μέχρι 10 άτομα ετήσιο τζίρο έως 2 εκατομμύρια ευρώ, δίνοντας τη δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων και σε επιχειρήσεις.

Ο εξοπλισμός διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και εγγύησης απόδοσης και εξασφαλίζει αποδοτική λειτουργία για πολλά χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος στην κατοικία ή την επιχείρησή σας!


Εγκατάσταση σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα


Αρχεία Προϊόντος


SOLE Certifications